Zakelijke Service

Een personeelsfeest of eindejaarsdiner? Wilt u uw personeel of uw klanten verrassen met een bijzonder buffet? Op evenementen en bedrijfsrecepties is Mr. & Mrs. Smith Homemade Indofood Catering u graag van dienst met heerlijke buffetten of als party-service met bijzondere hapjes en salades.

Buffetten

Een compleet buffet bij u op de zaak of op locatie? Wij adviseren u en zorgen dat uw feest of evenement op culinair gebied tot in de puntjes geregeld is.

Onze buffetten worden vers bereid in eigen keuken en op een afgesproken tijdstip bij u geleverd. Na een korte introductie kunt u en uw gezelschap genieten van de heerlijkste gerechten. Deze worden opgediend in chafing-dishes (RVS warmhoudschalen met branders).

Indo Fingerfood

Is een buffet niet geschikt voor uw evenement, maar wilt u uw gasten wel bijzondere hapjes aanbieden? In dit geval raden wij u het Indo Fingerfood Savoury & Sweet assortiment aan.

Een ruime keuze aan smakelijke hapjes en snacks, hartig en/of zoet.

Extra Diensten (prijzen op aanvraag)

Het is ook mogelijk extra diensten bij ons af te nemen zoals:

  • buffet ondersteuning
  • borden, servetten, bestek

Uiteraard kunnen wij u adviseren indien u speciale wensen heeft of specifieke gerechten in een buffet opgenomen wilt hebben.